MULTIDECOR LTD ИЗКУСТВО В СУХОТО СТРОИТЕЛСТВО

Основен предмет на дейност на фирмата е сухо строителство и по конкретно проектиране и изпълнение на окачени тавани в индустриални, административни и жилищни сгради. До днес в своята работна история имаме над 30 000 кв. м. изградени обекти.


В направление декоративни окачени тавани фирмата заема едно от първите места в страната. Окачените декоративни тавани, изпълнени от Мултидекор ЕООД, се отличават с модерен дизайн и функционален комфорт. Прецизността при изработването на отделните детайли позволява качествено изпълнение, добра производителност и безапелационна конкурентноспособност, с които “ Мултидекор” ЕООД успешно се налага на българския пазар за модерни окачени тавани и други декоративни детайли от гипскартон.

Напредъкът и пазарното доверие към "Мултидекор " ЕООД се дължат на неговите висококвалифицирани кадри. Успехите са резултат от усилията на целия екип за развитие и усъвършенстване, непрекъснато търсене на нови, още по-ефективни начини за удовлетворяване на потребностите на клиентите и създаване на заслужено доверие към фирмата, завоювано с качество.  

Водейки се от идеята, че всеки има нужда от своето място за спокойствие и хармония, създадохме и развиваме уникален стил в интериора, съчетавайки гипскартон с други материали и различно осветление.